Achtergrond en visie

Schuiling Financieel Advies is een onafhankelijke adviesorganisatie op het gebied van hypotheken, overige kredietvormen, verzekeringen, financiële planning, spaar- en beleggingsproducten. Onze taak is het om samen met u een inventarisatie te maken van de risico’s waar u mee te maken hebt. Vervolgens gaan wij met u na welke risico’s verzekerd moeten worden. Hierbij geven wij adviezen welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden.

Sinds 1991 zijn wij actief binnen het vakgebied van de financiën en verzekeringen. Dankzij onze ervaring en voorgeschiedenis hebben wij inmiddels met alle verschillende facetten van de financiële dienstverlening te maken gehad. Wij opereren volstrekt onafhankelijk en zijn niet gelieerd aan welke financiële instelling dan ook. Uiteraard onderhouden wij wel goede contacten met banken, verzekeraars en assurantietussenpersonen, maar alleen als het past binnen het maatwerk advies dat bij u past.

Achtergrond en visie
Achtergrond en visie
Achtergrond en visie

Onze adviezen zijn volledig gericht op u. Op uw situatie en op uw toekomst. Wij geven graag een totaaladvies en bekijken het plaatje in een wat groter verband. Zo komen wij tot het beste advies, voor nu én in de toekomst. Pas daarna zoeken wij daar een passend product bij. Op deze manier kunnen wij u op financieel gebied begeleiden van de wieg tot het graf. Of het nu gaat om het openen van een spaarrekening voor (klein-)kinderen, het financieren van een woning, het optimaal profiteren van een gouden handdruk, het opstarten van een eigen onderneming, begeleiding bij werkbeëindiging, of het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering.

Wij zijn er voor u en wijzen u de goede richting op.

Achtergrond en visie
Achtergrond en visie
Achtergrond en visie